Osallistujainfo

Oulu Triathlon & Cycling ry järjestää kaikille avoimen maastopyörätapahtumaviikonlopun Kempeleen Köykkyrissä lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.9.2021. Osoite Pyrinnöntie 1, 90450 Kempele

Alla olevia ohjeita ja sääntöjä voidaan tarkentaa myöhemmin. Päivityksistä tiedotetaan näillä sivuilla ja sosiaalisessa mediassa tapahtumasivuilla, sekä myös paikan päällä ennen starttia. Osallistujia pyydetään huomioimaan, että tämän hetkiset reittikartat ovat ohjeellisia ja muutokset ovat mahdollisia.

Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia alueellisia Koronaohjeistuksia!

Sivusto päivitetty 11.9.2020 klo 7:30

Tapahtumakeskus

Tapahtumakeskus sijaitsee Kempeleen Köykkyrissä, Pyrinnöntie 1, 90450 Kempele. 

Kioski

Paikalla on myös kioski, josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Maksutapoina vain käteinen tai MobilePay.

Kioskissa myynnissä myös Remankeli-koruja!

Pysäköinti

Pysäköintialueita on kaksi, P1 Pyrinnön majan läheisyydessä ja P2 Köykkyrin mäen takana. P2 -alueelta pääsee tapahtumakeskukseen Lehmikentäntien ja Pyrinnöntien pyörätietä pitkin. Kilpailureitin käyttäminen siirtymiseen on kielletty!

WC:t ja osallistujien sauna- ja peseytymistilat löytyvät Pyrinnön majalta. Huomaa, että pukeutumis- ja peseytymistilat ovat miehille ja naisille erilliset, mutta sauna on yhteissauna.

Tapahtumakanslia on Pyrinnön Majalla Köykkyrissä. Osallistujat noutavat osallistujanumerot kansliasta viimeistään 30 minuuttia ennen omaa lähtöä. 5 minuuttia ennen lähtöä pidetään info, missä tiedotetaan viimeisimmät asiat.

Tulkaa paikalle vain terveinä. Pitäkää huoli turvaväleistä.

Alueen kartta

Osallistumismaksu

Tarkemmat tiedot Ilmoittautuminen -sivulla

Aikuiset 35 euroa.

Juniorisarjat 10 euroa.

– M/N8 ja M/N10, ja tarvittaessa myös M/N12 sarjoihin sunnuntaina saattaja ilmaiseksi mukaan ilman numerolappua. Saattajan ei tarvitse ilmoittautua kilpailuun erikseen. Saattaja pitää huolen ettei häiritse kilpailijoiden suorituksia millään tavalla.

Ajanotto ja tulospalvelu

Tapahtumassa on käytössä sähköinen Race Results RFID-ajanotto. Ajanottajana ja tulospalveluna toimii PPTiming.

RFID Chip on numerolapun takana, joten lapun taittaminen tai muokkaaminen on kielletty.

Viikonlopun lähtölistat ja online tulokset löytyvät osoitteesta

http://www.pptiming.com/Tulospalvelu.php

Huoltopisteet

Huoltopisteitä on Sunnuntain maratonmatkalla kierrokselle mentäessä lähtöalueella sekä maalissa. Huoltopisteellä ja maalissa on tarjolla urheilujuomaa ja vettä..

Omahuoltopiste on lähtö/kierros/maalialueella, minne järjestetään pulloja varten pöytä. Kilpailijoiden ravintohuolto reitillä on sallittua muita kilpailijoita häiritsemättä.

Tekninen huolto on sallittua vain merkityllä huoltoalueella.

Toimitaan Suomen Pyöräilyn sääntöjen mukaisesti.

Kannustajien huoltopiste sijaitsee Pyrinnön majalla, jossa tarjolla kahvia, pullaa ja muita virvokkeita.

Ensiapu

Tapahtuman ensiavun hoitaa SPR:n Kempeleen osasto. Ensiavun numero 044 0886 112

Keskeyttäminen

Keskeyttämisestä on ilmoitettava välittömästi joko paikan päällä ajanottoon tai puhelimitse tapahtumakansliaan 0400 940 853 

Sarjat ja matkat

Pyöränä käy kaikki lihasvoimin liikkuvat maastopyörät ja fatbiket. Sähköavusteiset pyörät eivät ole sallittuja maanomistajien lupaehtojen mukaisesti.

Sarjat ja matkat selviää “Sarjat ja Matkat” -sivulta

Lähdöt

Lähdöt ja niiden aikataulut selviää “Sarjat ja Matkat” -sivulta.

Aikataulut selviää “Aikataulu” -sivulta

Palkinnot ja Palkintojenjaot

Lauantaina 11.9.2021:

Kaikki juniorisarjat palkitaan koostetusti viimeisen juniorilähdön M/N14 & N16 tulosten varmistumisen jälkeen. Kaikki osallistujat palkitaan.

Aikuisten sarjojen palkintojenjako viimeisen aikuisten lähdön tulosten varmistumisen jälkeen. Kategorioiden kolme parasta palkitaan.

Sunnuntaina 12.9.2021:

6km juniorilähdössä kaikki osallistujat palkitaan heti maaliin tullessaan.

Muiden sarjojen palkintojenjaot suoritetaan tulosten varmistuttua matkoittain.

12v-18v -sarjojen kaikki osallistujat palkitaan.

Aikuisten kilpasarjoissa (M/N Elite, M/N40, M50, M60) palkitaan kolme parasta.

M/N Kuntosarjoissa arvontapalkinnot osallistujien kesken.

Osallistujanumerot

Osallistujanumerot lunastetaan kisakansliasta tapahtumapäivänä ennen tapahtuman alkua. Lähtölistat myös kisakanslian seinällä. Sama numerolappu on käytössä molempien päivien starteissa. 

Numerolaput saa pitää muistona itsellä tapahtuman jälkeen. Molempina päivinä käytetään samaa numerolappua.

Numero kiinnitetään ohjaustankoon nippusiteillä, siten että numerolappu on selvästi luettavissa edestäpäin. Lappua ei saa taittaa, leikata tai muuten muokata!

Kypäräpakko

Jokaisella osallistujalla on oltava kypärä päässä tapahtumassa! Myös jarrujen tulee olla kunnossa!

Vakuutukset

Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta.

Reittitiedot

Maratonreitti on pääosin hiekkapohjaista nopeaa singletrackia muutamilla teknisemmillä paikoilla höystettynä. Reitti hyödyntää myös Köykkyrinmäen ja harjun korkeuseroja. Vuonna 2021 päästään hyödyntämään kesällä valmistuvaa maastoliikuntareitistöä maratonkilpailussa.

Maraton ajetaan yleisillä poluilla, maastoliikuntareitillä ja pururadoilla. Pururadoilla ja leveillä väylillä on käytettävä uran oikeaa reunaa mikäli mahdollista. Mutkat ja risteykset pyritään merkitsemään mahdollisimman hyvin merkein, nauhoin ja maalauksin mutta 100% sulkemisia ei ole. Vastuu reitillä pysymisessä on kilpailijalla itsellään.

Vaikka alueen muita käyttäjiä tiedotetaan tapahtumasta, ovat kohtaamiset ulkopuolisten kanssa mahdollisia. Täten jokainen osallistuja on velvoitettu tarkkaavaisuuteen ja äänen käyttöön maastossa tapahtuman aikana oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

WC ja peseytyminen

WC ja saunatilat löytyvät Pyrinnön majalta. Pukeutumis- ja suihkutilat on miehille ja naisille erilliset. Sauna on yhteissauna miehille ja naisille.

Pyöränpesumahdollisuudesta tiedotetaan erikseen.