Vuoden 2021 tapahtuman reitti on vielä avoin, mutta alapuolella voitte tutustua vuoden 2020 reittiin. Pitkän kierroksen pituus on hieman yli 12km.

GPX tiedosto vuoden 2020 pitkästä radasta on ladattavissa tästä:

KempeleMTB_aikuiset_v2020

GPX-tiedosto junioreiden 6km radasta ladattavissa tästä:

KempeleMTB_junnut_v2020

Reitti kiertää Kempeleen Köykkyrin, Haapamaan, Metsärinteen, Kokkokankaan ja Linnakankaan alueiden polkuja. Reitti on pääosin hiekkapohjaista nopeaa singletrackia pienine mausteineen. Reitti hyödyntää myös Köykkyrinmäen ja harjun korkeuseroja.

Tapahtuma ajetaan yleisillä poluilla ja pururadoilla. Pururadoilla ja leveillä väylillä on käytettävä uran oikeaa reunaa mikäli mahdollista. Mutkat ja risteykset pyritään merkitsemään mahdollisimman hyvin merkein, nauhoin ja maalauksin mutta 100% sulkemisia ei ole.

Honkasen, Sonnisuon ja Haukkakaarron alueella on siltoja, ojia, monttuja ja tiukkoja 90 asteen mutkia ojan penkoilla. Sillat ja muut mahdolliset hankalat paikat tullaan merkitsemään huomiokyltein, katse eteenpäin siis. 🙂

Reittimerkinnät:

Nuoli, käytetään risteyksissä ja mutkissa opastamaan oikeaan suuntaan.

Ennakkonuoli, noin 10-20m ennen risteystä tai mutkaa.

Väärä suunta, älä jatka tänne!

Huomio! Edessä 10-20m päässä yllätyksiä, siltoja tai muuta tarkkaavaisuutta vaativaa.

Vastuu reitillä pysymisessä on kilpailijalla itsellään.

Vaikka alueen muita käyttäjiä tiedotetaan tapahtumasta, on kohtaamiset ulkopuolisten kanssa mahdollisia. 

Täten jokainen osallistuja on velvoitettu tarkkaavaisuuteen ja äänen käyttöön maastossa suorituksen aikana oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

 

Alla vuoden 2020 reitti.

Kiertosuunnat